1- نظر به اینکه طرح و حاشیه ظروف داخل لعاب قرار می گیرد، مقاومت آن در مقابل شستشو فوق العاده بالا بوده و مواد شوینده هیچ گونه اثری در کمرنگ شدن یا ساییدگی نقوش ندارد.
2- از آنجا که پایه های ظروف چینی بنا به ضرورت های فنی تولید فاقد لعاب است، علی رغم صیقل داده شدن، به دلیل سختی بسیار بالای بدنه چینی می تواند روی سطح لعاب ظرف زیرین و یا میزهای شیشه ای خط و خش ایجاد نماید. لذا پیشنهاد می شود در زمان دسته بندی ظروف تخت علی الخصوص هنگام جا به جایی از قرار دادن تعداد زیاد بر روی یکدیگر خودداری گردد تا وزن زیاد ظروف بر روی یکدیگر موجب آسیب رسانی به لعاب ظروف زیرین و طبعاً کدر شدن سطح بشقاب ها نگردد. قرار دادن یک دستمال بین ظروف به حفظ سلامت آنها کمک خواهد کرد.
3- ظروف چینی که با فناوری دکور داخل لعاب تولید می گردد دارای سطوح صیقلی تر و براق تری هستند و طرح تزئینی روی آنها در تماس مستقیم با مواد غذایی نمی باشد.
** در ظروف داخل لعابی که با رنگ طلایی دکور شده اند، جهت حفظ زیبایی و کیفیت آن برای سالیان دراز، لطفا موارد زیر را در هنگام استفاده از این ظروف مد نظر قرار دهید:
1. برای تزیین محصولاتی که به روش «داخل لعابی» با نقوش طلایی دکور شده اند، از لایه ای ضخیم از طلای 24 عیاراستفاده می شود تا شستشوهای مکرر و گذر زمان باعث فرسایش و محو شدن این نقوش نشود. استفاده از این روش به نقوش طلایی جلوه ای مات و رنگ طلایی بی نظیری می دهد که مشابه آن در ظروف طلادار عادی وجود ندارد. به خاطر داشته باشید که محصولاتی که با طلای داخل لعابی تزیین شده اند (همانند زیور آلاتی که از طلای 24 عیار ساخته شده) به خاطر انعطاف زیاد طلا ممکن است به مرور زمان در حین استفاده خش بیافتد که این مطلب خود نشانگر ضخامت زیاد نقوش طلایی به کار رفته در این محصولات و ماهیت فلز طلا است، ولی نگرانی از بابت از بین رفتن این نقوش وجود ندارد البته همانند هر شئ گرانبهای دیگر، نگهداری صحیح در گذر زمان تنها به ارزش معنوی آن می افزاید.
2. به علت خاصیت فلزی طلای استفاده شده، توصیه می شود این ظروف در مایکروفر استفاده نشوند.
3. لعاب چینی از استیل سخت تر است، به همین دلیل کشیده شدن مکرر و خشن کارد و چنگال ممکن است باعث به جای ماندن آثار آنها روی ظروف شود، لذا تا آنجا که ممکن است، می بایست از کشیده شدن این ابزار بر روی ظروف جلوگیری شود.