- سطوح داخل و خارج ظروف تفلون را قبل از هر نوع استفاده با آب گرم و یک ابر آغشته به مایع ظرفشویی کامل بشوئید.و سپس خشک نمایید.
- پس از خشک شدن داخل ظرف را با یک قاشق روغن خوراکی و یک پارچه چرب نمائید.
- همواره برای پخت در ظروف تفلون از حرارت ملایم و متوسط استفاده نمایید.
- در صورت نیاز به حرارت زیاد شعله را در سه مرحله زیاد نمایید.
- از وسایل فلزی برای بهم زدن غذای داخل ظروف تفلون استفاده ننمایید.
- از تکه تکه کردن غذا در داخل ظروف تفلون با چاقو یا اجسام تیز خودداری نمایید.
- از قرار دادن ظروف خالی (بدون غذا )روی شعله اجتناب نمایید.
- پیچ دسته های ظروف تفلون را هر چند یکبار با آچار مناسب محکم نمایید.
- ظروف تفلون قابل شستشو در ماشین ظرفشویی نیز می باشد.
- ظرف داغ را یکباره وارد آب سرد ننمایید.
- اندازه ظرف غذا را متناسب با حجم غذای مورد طبخ انتخاب نمایید تا از سرریز شدن و یا ته گرفتن غذا جلوگیری شود.
- ظروف تفلون برای حرارتهای بسیار بالا (بالای 250 درجه سانتی گراد )طراحی نشدهاند لذا ظرف را بر روی شعله مناسب قرار دهید تا حرارت شعله فقط قسمت تحتانی ظرف را داغ کند، زیر شعله نامناسب شفافیت قسمت بیرونی (رنگ) ظرف را از بین میبرد
- به هیچ وجه از سیم یا پودر های ساینده جهت پاک کردن ظروف تفلون استفاده ننمایید.
فروشگاه اینترنتی کیچی بازار انواع ظروف تفلون با کیفیت عالی و قیمت مناسب فقط با یک کلیک عرضه مینماید.