آشپزی با ماهیتابههای چدنی معمولا بسیار لذتبخش و مناسب است، زیرا این نوع ماهیتابهها این قابلیت را دارند تا گرما را به طور متوازن و یکنواخت در کل ظرف پخش کرده و در نتیجه آشپزی و پخت و پز را راحت کنند. کسانی که دارای ماهیتابههای چدنی قدیمی اما باکیفیت هستند و یا چنین ماهیتابهای به آنها به ارث رسیده است گاهی تصور میکنند که از یک زمانی به بعد دیگر نمیتوان از آنها استفاده کرد. اما این تصور اشتباه است. شما به راحتی میتوانید آنها را به وضعیت اولیه خود برگردانید و از آنها به طور مستمر در آشپزخانه خود استفاده کنید.
1) جالب است بدانید شستشوی ظروف نقره با سرکه گرم باعث میشود تمام لکه های سبز مایل به خاکستری محو شود.
2) شگرد دیگر اینکه میتوانید ظروف نقره را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش پرنمک بگذارید.
3) الکل هم میتواند لکههای ظروف نقره را از بین ببرد.
1- بعد از خریدن ظروف رویی ، قبل از استفاده ، می توانید داخل ظرف را آب بریزید ، چند قاشق سرکه اضافه کنید و آن را چند دقیقه روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و بعد آب آن را خالی کرده و از ظرف استفاده کنید، هرگز سیاه نمی شود.
2- اگر این ظروف سیاه شده ، برای تمیز کردن آن از سیم ظرف شویی و صابون استفاده کنید
3- اگر این ظروف بر اثر سرخ شدن یا پختن غذا سیاه شده ، ظرف خالی را روی اجاق قرار دهید و شعله را روشن کنید . با این کار تمام قسمت های سیاه ظرف به صورت دود از ظرف خارج می شود و ظرف شما کاملاً سفید می شود . به شرط اینکه بعد از خاموش کردن اجاق ، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشید. چون این کار باعث سوراخ شدن ظرف می شود.
برای مشاهده و خرید محصولات با کیفیتی عالی و قیمتهای نازل از فروشگاه اینترنتی کیچی بازار دیدن فرمایید.
طریقه استفاده از ظروف استیل
1- برای دم کردن برنج به شکل کته: 5 دقیقه قبل از دم کشیدن کامل، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید حرارت ذخیره شده در کپسول کف ، دم کردن غذا را به اتمام رساند. آن عمل موجب می شود: * ته دیگ شما نسوزد.* ته دیگ تا حد زیادی راحت تر از کف ظرف جدا شود.
2- جهت سرخ کردن گوشت و ماهی : ابتدا روغن را داغ کنید و گوشت آن را به آرامی درون روغن داغ قرار دهید ، پس از سرخ شدن طرف دیگر آن را سرخ نمایید. داغ شدن روغن در حدی نباشد که نسوزد و دود نکند.
فروشگاه اینترنتی کیچی بازار انواع ظروف استیل با کیفیت عالی و قیمت مناسب فقط با یک کلیک عرضه مینماید.